Sinopsi

El curtmetratge "El bosc de la Quimera" és una història protagonitzada per dos personatges amb diversitat funcional que mantenen una conversa en un espai idíl·lic on reflexionen sobre la discriminació de l'opinió comuna sobre les seves característiques. Paral·lelament es desenvolupa una acció totalment trencadora posant com a protagonista a Antonio un jove amb Síndrome de Down.

TRÀILER

Personatges

Antonio

L'Antonio, un jove amb Síndrome de Down, porta una vida monòtona i avorrida, de la qual n'està ben fart. Ell comença a sentir-se encasellat en un rol pels ulls de la resta, del que no en pot sortir. Com a conseqüència acumula ràbia i ressentiment.
Educat amb els principis d'una escola conservadora, va aprendre a ajudar aquells qui ho necessitaven; fou així com va conèixer a l'Eric. L'Antonio aprecia el confort que li transmet l'Eric, ja que per fi pot connectar de veritat amb algú.

Eric

L'Eric és un jove invident, que li encanta conèixer a persones noves, a causa de la poca proximitat amb altres nens durant la seva infància. Va conèixer a l'Antonio a causa d'una caiguda creuant el pas de zebra. Ara només viu per ajudar-lo i donar suport a desenvolupar tots els seus somnis i metes.